Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از تارنمای ان بی سی نیوز، یک مقام مطلع در وزارت امور خارجه آمریکا گفت که دفتر بازرسی کل این وزارتخانه بررسی می کند که آیا منتصبان سیاسی ترامپ هدایای تهیه شده از مالیات دهندگان را از صندوق هدایای وزارت امور خارجه برداشته و به خانه برده اند.

مقام مزبور در وزارت امور خارجه آمریکا تاکید کرد که ارزش دلاری هدایای گم شده، قابل توجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبر انجام تحقیقات در مورد هدایای گم شده اولین بار در روزنامه نیویورک تایمز منتشر شد. این روزنامه، هدایای گم شده را متعلق به رهبران خارجی گروه ۷ برشمرد که قرار بود اجلاس شان در سال ۲۰۲۰ در کمپ دیوید برگزار شود، اما به دلیل همه گیری کرونا لغو شد.

این هدایای گرانبها شامل کیف های تمام چرم، سینی های فلزی گران قیمت و جعبه های مرمر با مهر ریاست جمهوری یا امضای دونالد و ملانیا ترامپ بود.

روزنامه نیویورک تایمز در تهیه این خبر به اسناد رسمی از دولت فدرال و مصاحبه هایی با مقام های فعلی و سابق آمریکا و همچنین بیانیه هایی از چند وزارتخانه و نهاد آمریکایی استناد کرد.

بررسی های بازرسی کل وزارت امور خارجه آمریکا همچنین هدیه ای به ارزش ۵ هزار و ۸۰۰ دلار را شامل می شود که از سوی ژاپن به مایک پمپئو وزیر امور خارجه وقت ایالات متحده اعطا شد اما بعدها ناپدید شد.

پمپئو گفت که هرگز این هدیه را دریافت نکرده است. وی افزود: هیچ نظری ندارم که وزارت امور خارجه چطور این هدیه را گم کرده است، اگرچه زمانی که آنجا خدمت می کردم، به بی کفایتی های بسیاری در وزارت امور خارجه برخوردم.

دفتر بازرسی کل وزارت امور خارجه آمریکا توضیحی در مورد این مساله نداد. دفتر ترامپ نیز از پاسخ به درخواست ان بی سی نیوز برای اظهارنظر در مورد این مساله خودداری کرد.

در همین حال، یک مقام وزارت امور خارجه آمریکا گفت که وزارت مزبور، نقش خود را در گزارش دهی درمورد استفاده از هدایای خاصی که به دست کارکنان دولت آمریکا رسیده است، به درستی انجام می دهد. مقام مزبور تاکید کرد این هدایا، متعلق به مردم آمریکاست و باید به دقت محاسبه شود.

این مقام گفت که وزارت امور خارجه آمریکا در حال تحقیق در مورد مکان نگهداری هدایایی است که محاسبه نشده و شرایطی است که به ناپدید شدن این هدایا منجر شده است.

دفتر پروتکل وزارت امور خارجه آمریکا موظف است هدایای اهدا شده به مقام های آمریکایی را ثبت و وضعیت شان را پیگیری کند.

دریافت کنندگان این اختیار را دارند هدایایی با ارزش خاص را به آرشیو ملی یا نهاد دولتی دیگری بازگردانند یا آن را برای استفاده شخصی در ازای پرداخت ارزش آن به وزارت خزانه داری خریداری کنند.

براساس اعلام وزارت امور خارجه آمریکا، ترامپ در دوره زمامداری هدایای گرانبهایی را دریافت کرد که شامل یک تپانچه ۹ میلی متری از جمهوری چک و یک نیمکت چوبی از برزیل بود. این هدایا به آرشیو ملی سپرده شد.

برچسب‌ها دونالد ترامپ وزارت امور خارجه آمریکا ایالات متحده آمریکا مایک پمپئو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دونالد ترامپ وزارت امور خارجه آمریکا ایالات متحده آمریکا دونالد ترامپ وزارت امور خارجه آمریکا ایالات متحده آمریکا مایک پمپئو وزارت امور خارجه آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۷۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلینکن: به تنهایی قادر به رقابت با حضور فزاینده چین دراقیانوس آرام نیستیم

وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرد که واشنگتن به تنهایی توانایی رقابت با حضور فزاینده چین در جزایر اقیانوس آرام را ندارد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از المیادین، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا در اظهاراتی از ناتوانی واشنگتن در رقابت یک‌تنه با حضور فزاینده چین در جزایر اقیانوس آرام سخن گفت.

بلینکن تاکید کرد که ایالات متحده حتی اگر به تنهایی توانایی رقابت با نفوذ فزاینده چین در این منطقه را نداشته باشد، می‌خواهد گزینه بهتری از چین را در اختیار جزایر اقیانوس آرام قرار بدهد.

وزیر امور خارجه آمریکا ادامه داد: چین بر بسیاری از منطقه‌ها در جزایر اقیانوس آرام سیطره دارد و شاید مساحت این منطقه‌ها بیش‌تر از چیزی باشد که ما بتوانیم بر آن سیطره پیدا کنیم.

همچنین بلینکن به ابتکاری اشاره کرد که در دیدار سال گذشته میان «جو بایدن» رییس جمهور آمریکا و «آنتونی آلبانیز» نخست‌وزیر استرالیا رسانه‌ای شد و بر اساس آن «گوگل» باید کابل‌های اینترنت را در اقیانوس آرام بکِشد تا کیفیت اینترنت در کشور‌های دوردست بهتر شود.

سخنان بلینکن در حالی بیان می‌شود که پارلمان جزایر سلیمان پنجشنبه گذشته «جرمیا مانل» را به عنوان نخست‌وزیر این کشور انتخاب کرد. مانل از حامیان روابط نزدیک با چین است.

روابط نزدیک جزایر سلیمان و چین در خصوص مسایل امنیتی نگرانی ایالات متحده آمریکا و استرالیا را در پی داشته است.

دیگر خبرها

  • پاسخگویی به مسائل شرعی فرصتی برای ارتباط مردم با روحانیت است
  • چین، اتهامات دخالت در امور انتخاباتی کانادا را بی‌اساس خواند
  • وزیر امور خارجه: ایران مخالف هرگونه دخالت خارجی در سودان است
  • ایران مخالف هرگونه دخالت خارجی در سودان است
  • دیدار وزرای خارجه ایران و سودان در گامبیا
  • گزارش جدید وزارت خارجه روسیه از وضعیت دردناک حقوق بشر آمریکایی
  • بلینکن: به تنهایی قادر به رقابت با حضور فزاینده چین دراقیانوس آرام نیستیم
  • بلینکن: کمک‌های نظامی جدید به اوکراین، سرمایه‌گذاری در آمریکا است
  • پرده تزویر از چهره مدعیان دروغین آزادی بیان برافتاده است
  • آمریکا از چین و روسیه خواست کنترل سلاح‌های هسته‌ای را به «هوش مصنوعی» نسپارند